Місячник роботи з батьками


  З 1 листопада по 30 листопада 2012 року у ДНЗ був проведений Місячник роботи з батьками.

Відповідно плану заходів для батьків була оформлена виставка посібників, яка включала психолого-педагогічну літературу, посібники, схвалені МОНмолодьспорту України та порадники, розроблені педагогами закладу.
Корисним та продуктивним для всіх стали «Дні добрих справ» («День мам», «День тат»), в ході яких були виготовлені ляльки для лялькового театру, нестандартне обладнання для загартування та профілактики плоскостопості,  обладнання для предметно-практичної діяльності, наголівнички та медальйони для рухливих ігор тощо.
Цікавим та пізнавальним заходом  був  майстер-клас «Майстерня паперових чудес», де батьки мали змогу освоїти елементарну техніку модульного оригамі та  прикрасити нею вітальні листівки.



Проявом творчості та креативності стала участь батьків у конкурсі на кращий девіз (кредо) родини, фотовиставці «Найкумедніше домашнє фото»  та у виставці робіт дітей та батьків «Хобі нашої родини». А своїм досвідом з родинного виховання батьки мали змогу поділитися у газеті «Попелюшчина сімейка».
В рамках Місячника  був проведений День відкритих дверей. Для батьків це перш за все можливість познайомитися з організацією життєдіяльності їхніх дітей та побути поруч із ними впродовж дня.




Найяскравішим заходом виявилася спортивна розвага «Веселі старти разом з мамою і татом», в якій батьки взяли найактивнішу участь, а діти мали змогу продемонструвати свої досягнення у спорті.


Завдяки проведеному Місячнику батьки отримали необхідний досвід щодо виховання та розвитку дітей, підвищили рівень педагогічної культури, про що засвідчили результати підсумкового анкетування.

У Місячнику брали участь 180 батьків. Із них найактивнішу участь – 70. За ініціативу, творчий підхід та посильний внесок у розвиток предметно-розвивального середовища батькам була винесена подяка дошкільного закладу.


Немає коментарів:

Дописати коментар