День відкритих дверей


З метою залучення батьків до навчально-виховного процесу, активної співпраці у вихованні  та навчанні дітей, підвищення іміджу дошкільного закладу 10 квітня 2013 року був організований та проведений День відкритих дверей.

Напередодні Дня відкритих дверей в кожній віковій групі була підготовлена виставка спільних робіт батьків та дітей  «Весна іде – красу несе», яка дала можливість залучити дітей та їх батьків до цікавої співпраці, що сприяло розвитку творчості та створенню доброзичливих стосунків.


Відповідно плану заходів у фойє закладу була розміщена персональна виставка творчих робіт вихователя дошкільного закладу, керівника зображувальної студії Пелещенко Т.А., а в методичному кабінеті - виставка посібників для батьків, яка включала психолого-педагогічну літературу, посібники, схвалені МОНмолодьспорту України та порадники, розроблені педагогами закладу.

Бадьорому початку Дня сприяла ранкова гімнастика «Малючок-здоров’ячок». Її перегляд  та надані рекомендації інструктора з фізкультури Ганенко Л.І. стануть в нагоді при організації фізкультурно-оздоровчої роботи вдома.

Під час першого знайомства з батьками, діти яких прийдуть до дошкільного закладу вперше колектив дошкільного закладу намагався налагодити конструктивну взаємодію. Були надані рекомендації вихователя-методиста, сестри медичної старшої, практичного психолога щодо поліпшення адаптації дітей до умов дошкільного закладу. 

Приємним та зворушливим кульмінаційним моментом даної взаємодії батьків та педагогів став концерт дітей раннього віку групи «Ластівка».
Змістовно, цікаво та невимушено в кожній віковій групі відбулися заняття, під час яких діти продемонстрували батькам свої знання, здібності, уміння та навички.

Справжнім святом стала для батьків театралізація казки «Гуси-лебеді», яка відбулася в ІІ половину дня. Вихованці дошкільного закладу показали неабиякі акторські здібності, створили незабутню атмосферу тепла і любові.

У Дні відкритих дверей взяли участь 98 батьків. Найактивнішим батькам була оголошена подяка дошкільного закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар